Wysłany: Sob 30 Maj, 2009 ACF Fiorentina - AC Milan 31.05.09 15:00
Już jutro odbędzie się ostatnia kolejka Serie A. Póki co Rossoneri nie są pewni nawet 3 miejsca, gwarantującego bezpośredni start w Lidze Mistrzów w przyszłym sezonie, dlatego muszą wygrać lub zremisować ten mecz. Niestety, jutrzejsze spotkanie będzie ostatnim występem wielkiego Paolo Maldiniego we włoskiej lidze. Warto byłoby jednak pożegnać się z Serie A zwycięstwem nad rywalem, który w zeszłym roku pozbawił nas CL
Zapraszam do komentowania ostatniego meczu Milanu w sezonie 2008/2009.
Mnie usatysfakcjonuje remis i tak Milan powinien zagraĆ. Oczywiście gra na remis źle się kończy zazwyczaj, ale powinniśmy zagraĆ zachowawczo i spokojnie od początku. Remis nas urządza. Fiorentina będzie atakowaĆ, ale dopiero w drugiej połowie. ;) Wtedy to powinniśmy wykorzystaĆ jeden z kontrataków i strzeliĆ bramkę, która podetnie skrzydła zawodnikom Violi. Mój typ: 0-1 po bramce Seedorfa. :)
_________________ `Idąc do przodu,
patrz, czy zostawiasz ślady,
po których mógłbyś wrócić..`
Wysłany: Sob 30 Maj, 2009
jeśli przegramy 1-0 to też za rok wystąpimy w LM ponieważ liczą się mecze bezpośrednie(u siebie wygraliśmy 1-0) więc jak teraz przegramy 1-0 to fiora nas nie przegoni ponieważ mamy lepszy bilans bramkowy :) trochę skomplikowane ale mam nadzieje że jutro nie będziemy sie bawić w liczenie tylko spokojnie wygramy ten mecz :D
mecz jak finał LM już pewne że jutro pełny stadion w Fiorentinie będzie Gila będzie chciał coś udowodnić oby tak jak w pierwszym meczu na San Siro gdzie nie istniał :D
myślę że będzie skromne 1-0 ewentualnie 2-0 dla naszych i godne pożegnanie Maldiniego i Carlo Ancelottiego (chyba że nagle coś się odwidzi Silvio i Gallianiemu)
_________________ Miasto jest pełne nadziei, najpierw daje tobie ją, a potem odbiera z ogromną siłą.
myślę że będzie skromne 1-0 ewentualnie 2-0 dla naszych i godne pożegnanie Maldiniego i Carlo Ancelottiego (chyba że nagle coś się odwidzi Silvio i Gallianiemu)
Ja mam nadzieję, że nie pożegnają Carlo tak jak Maldiniego na San Siro ... Może ostatnio nie był najlepszy ale należy mu się szacunek za to co zrobił dla czerwono-czarnych.
Mecz w sumie bez szału, zasłużone zwycięstwo choc Fiorentina miała swoje sytuacje
Piękna bramka Pato i świetne zachowanie się Kaki w polu kranym przy dobitce
Teraz będe czekać na lige misztrów mam nadziej na finał z Milanem
Mi się najbardziej podobało, jak w pierwszej połowie chyba Inzagi albo Kaka, tak strzelił, że piłka trafiła w samo zespolenie!! To było coś pięknego!
A na ogół to mecz był naprawdę ładny, tylko trochę szkoda mi Violi, że spadła na 5-te miejsce... Moja koleżanka, kra jest zawziętą Kibicką Violi powiedziała mi, że nie lubi już Milanu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum