jak macie jakiś normalnych znajomych z innych stronek, etc. i co najważniejsze fanów ACM to zapraszajcie do rejestracji na forum, w dalszej kolejności na stronce...
_________________ `Idąc do przodu,
patrz, czy zostawiasz ślady,
po których mógłbyś wrócić..`
za byle co się nie wyrzuca. O co dokładnie poszło?
Grey07 napisał/a:
A, że byłem zablokowany to skorzystałem z tego forum i czuję sie tu dobrze.
i słusznie...
Pierwszy to był naprawdę za byle co. Zalożyłem nowy temat, ale nie w tym miejscu co trzeba. Ale jeszcze wcześniej powiadomiłem admina na pw , żeby zobaczył czy dobrze umieściełem temat, a jak nie to żeby go przeniósł. I po dwóch dniach dostałem ostrzeżenie a wiecie za co? Właśnie za to, że założyłem temat nie w tym miejscu gdzie trzeba. Napisałem mu że go powiadomiłem o tym, żeby przeniósł mój temat, to on mówił że regulamin mówi coś innego i powiedział żebym jeszcze raz przeczytał ten regulamin...
Drugie ostrzeżenie to było takie coś. Założyłem temat ,,Twoja wizja składu". I po miesiacu znów założyłem temat,, Najlepsza 11 w historii Milanu" i dostałęm ostrzeżenie, że zakłądam niepotrzebne tematy. A przecież, ściągnęłem to z forum Realu, w kótrym jest mój brejdak, i tam było gites nikomu nie przeszkadzało. Nie wiedziałem że to jest nabijanie bo przeciez na forum Realu było dobrze. No i się doigrałem. Może i to było nabijanie ale powinien może napisać żebym ten temat usunął. Ale każdy miał mnie dość i zbanowali mnie. Osądzili mnie że pisze aby tylko nabijac sobie posty, pisali w S.Bouxie, żebym po prostu sobie odszedł. Może i admin miał mnie dość i znalazł sobie pretekst żeby nie wyrzucił.
Teraz jestem mądrzejszy i mnie tematów zakładam...
_________________ Camminiamo noi accanto ai nostri eroi
Milan Milan solo con te
Forza Milan i Sheva i Górnik Łęczna
Grey07, tu mozesz być pewien: za zakładanie tematów nie banujemy Jak zauważyłeś w '100 najlepszych' się nie udzielam, bo szczerze mówiąc uważam ten temat i nazwiska tam za beznadziejne ale szanuję to, że Tobie i kilku innym osobom się to podoba
Sory, to trochę wpływ brata, który jest kibicem Realu...
Oczywiście ja jestem jak najbardziej za Milanem , przecież nie rejestrował bym sie na tym forum i nie kibicował mu od paru lat....
Mike napisał/a:
uważam ten temat i nazwiska tam za beznadziejne
Dzieki za szczerość...
_________________ Camminiamo noi accanto ai nostri eroi
Milan Milan solo con te
Forza Milan i Sheva i Górnik Łęczna
A ja wpisałem po prostu w googole hasło "Milan" wyskoczyło mi kilka stronek, wybrałem tą i sie nie zawiodłem! Jest tu miła atmosfera, najnowsze niusy, dużo zabawy w grach forum owych i oczywiście wspaniali userzy!!! FORZA WWW.ACMILAN24.COM!!!!!!
jak macie jakiś normalnych znajomych z innych stronek, etc. i co najważniejsze fanów ACM to zapraszajcie do rejestracji na forum, w dalszej kolejności na stronce...
Niestety moi znajomi to w większości kibice ManU (ot sezonowcy ).
Mój brat to też kibic Milanu, ale raczej nie da się wciągnąć )
Wysłany: Pon 16 Lut, 2009
kiedyś przeglądałam tylko acmilan.pl. i właściwie już nawet nie pamiętam, jak tu trafiłam - albo przez jakiś button, albo przypadkiem.
tak czy owak - cieszę się, że do tego doszło
Ja przez długi czas odwiedzałem konkurencję, i kiedyś, ktoś podesłał mi linka do AcMilan24.com, to było jak miłość od pierwszego wejrzenia, wszystko mi się spodobało tutaj, grafika, szybkość z jaką się dowiadywałem o newsach z mojego ukochanego klubu ta stronka okazała się super ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum