No własnie. Ale teraz czytałem ze Robinho nie chce wracać do ManCity wiec mamy szanse na kolejnego brazylijczyka a jak pamiętamy gra bardzo dobrze. Ale to nie miejsce ani temat na rozmowy o Robinho ;)
Wracajac do Ronaldo wiek i kontuzje :)) Ale grał dobrze :)
Dokładnie ale nie wiem czemu dostał tylko 10 minut na zaprezentowanie swoich umiejętności.. Po tak bezbarwnej naszej pierwszej połowie powienien wejść wczesniej. Uwazam że Rossoneri byli zagubieni na początku.. Ale to nie jest czas na taką rozmowę. FORZA HUNTELAAR! Świetny gracz.
Ciągle byłbym ostrożny z tą świetnością. Gra coraz lepiej i miejmy nadzieję, że taka tendencja pozostanie, ale świetny to on był w Ajaxie. Tu jest...dobry.
Czasami tak jest, że gracz dobry ale w jakimś klubie nie może się odnaleźć. To samo z Szewczenko było, być może teraz z Kaką... A Gilardino jednak do Milanu nie pasował.
Mozliwe. Jednak to fakt w Milanie dostawał sporo szans i nie umiał się wybić. Jednak Boriello był dobrym ruchem bo teraz dopiero zaczyna pokazywać co potrafi. Ale nie mówmy teraz o nich :) Mamy innego zawodnika na oku w tym temacie. Klass jan Huntelaar cóż wiecej o nim można powiedzieć? Wszystko co powinno być powiedziane zostao dawno już wypowiedziane;) Myślę że to w ostatnim czasie był bardzo dobry transfer chociaż majc na mysli Manciniego pamiętajmy źe Milan zawsze miał szczecie do zawodników kupionych z interu wiec może nie bedzie inaczej i tym razem??:)
Ja żałowałam Gilardino, jak odchodził. Teraz już nie. Gdyby został dłużej, to by się zmarnował. Ale transfer Manciniego trochę mnie zdziwił. Według mnie był to nierozważny krok transferowy Łysego. Dobrze że na razie tylko pół roku. Pożyjemy, zobaczymy.
_________________ Czy możemy uznać facetów za coś cudownego?Brutalna rzeczywistość tego nie uwzględnia.
No ale co z tego, że kupili Manciniego jak on nie gra?
A Huntelaar coraz lepszy, chociaż nie aż tak regularny. No ale wchodząc z ławki... nie da się strzelać ciągle. Leonardo musi mieć niezły ból głowy. Każdy gra dobrze w sumie. Kto wie... Może nawet Pippo strzelałby masę goli tylko, że są prawdopodobnie lepsi...
Klaas jest dobry i nie można mu tego odebrać. jest tylko kwestia grania i wkomponowania sie w zespół. Co do Inzaghiego to kazdy wie ze jest świetny ale ma już swoje lata i kondycja juz nie ta. Zgadzam sie z przedmówcami ze nie każdy zawodnik pasuje do zespołu i być moze tak jet z Hunterem co nie znaczy że jest cienki
Ludzie... Ja was nie rozumiem tu piszecie, że Klaas to piłkarz bardzo dobry, utalentowany i strzelałby bardzo dużo bramek gdyby tylko regularnie grał, bo to jest prawda. Przypomnijcie sobie lub obejrzyjcie jak grał w Ajaksie. A w newsie gdzie miała być podana kwota na transfery i były wypisane gwiazdy Milanu których Berlu nie sprzeda i gdy zauważyliście, że jest tam Huntellar, to zaczęliście wypisywać, że to nie jest gwiazda i wyśmiewaliście go. Ludzie zdecydujcie się. Ja już właśnie w tym newsie napisałem, że zarządy klubów nie oceniają piłkarza po jednym czy dwóch sezonach tylko biorą pod uwagę cały piłkarski życiorys zawodnika i to właśnie dlatego Berlusconi wymienił go jako gwiazda. Bo te słowa są jak najbardziej prawdziwe i Berlusconi wiedział co mówi i chwała mu za to. Huntellar grał w Ajaksie kiedyś, jak Kaka gdy był jeszcze w Milanie. Klaas jest klasowym zawodnikiem i wie jak się zachować w danych sytuacjach. Przykładem może być mecz Z Cagliari, gdzie to właśnie Huntellar strzelił 2 bramki w przeciągu 5 minut przez co wygraliśmy ten mecz, a trzeba dodać, że był to jeden z najgorszych czasów w meczu dla każdego piłkarza bo bramki padły w 90 i 95 minucie. Na sam koniec potrafił wykrzesać z siebie ostatnie krople potu. Huntellar ma w sobie ogromnego ducha walki. I na kilka ostatnich meczy tego sezonu bardzo się przyda. Mam nadzieję, że Leonardo postąpi słusznie i wystawi go w podstawowej jedenastce.
Ja was nie rozumiem tu piszecie, że Klaas to piłkarz bardzo dobry, utalentowany i strzelałby bardzo dużo bramek gdyby tylko regularnie grał, bo to jest prawda.
również. ;)
18RossO99 napisał/a:
w newsie gdzie miała być podana kwota na transfery i były wypisane gwiazdy Milanu których Berlu nie sprzeda i gdy zauważyliście, że jest tam Huntellar, to zaczęliście wypisywać, że to nie jest gwiazda i wyśmiewaliście go.
społeczeństwo tego forum, a userzy, którzy piszą komentarze na stronie to dwie zupełnie grupy i całkowicie odcinamy się od niektórych niezrozumiałych postów ze strony. ;)
18RossO99 napisał/a:
Huntellar grał w Ajaksie kiedyś, jak Kaka gdy był jeszcze w Milanie.
Huntelaar a Kaka'? Nie ma co porównywaĆ. Huntelaar nigdy nie był i wątpie czy kiedykolwiek będzie jednym z najlepszych piłkarzy świata.
18RossO99 napisał/a:
Przykładem może być mecz Z Cagliari
Z Catanią. ;) ChoĆ w meczu z Cagliari również się wykazał strzelając pięknego gola z dystansu :)
18RossO99 napisał/a:
Na sam koniec potrafił wykrzesać z siebie ostatnie krople potu.
Już nie przesadzaj. Ile mozna się zmęczyĆ w 5 minut gry ? xd
_________________ `Idąc do przodu,
patrz, czy zostawiasz ślady,
po których mógłbyś wrócić..`
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum